Sebzeler |
Dikimden sonra 15 gün ara ile 3-4 uygulama |
250-300 ml/100 l su |
1-3 lt / dekar |
Meyve Ağaçları |
Üretim dönemi içerisinde 3-4 uygulama |
200-250 ml/100 l su |
1-3 lt / dekar |
Narenciye |
Üretim dönemi içerisinde 3-4 uygulama |
250-300 ml/100 l su |
1-3 lt / dekar |
Zeytin |
Üretim dönemi içerisinde 3-4 uygulama |
250-300 ml/100 l su |
1-3 lt / dekar |
Bağ, Çilek, Kivi |
Üretim dönemi içerisinde 3-4 uygulama |
200-250 ml/100 l su |
1-3 lt / dekar |
Tarla Bitkileri |
Üretim dönemi içerisinde 1-2 uygulama |
150-200 ml/100 l su |
1-3 lt / dekar |